Competence Call Center a castigat premiul "People's Choice Stevie Awards for Favorite Companies"

“People's Choice Stevie Award” este cel de-al 43 lea premiu international castigat de Competence Call Center. Votul publicului pentru “People´s Choice” a avut loc in luna august, in cadrul "International Business Stevie® AwardsSM" (IBA).
Inca din 2002 premiile “Stevie® Awards” reprezinta unele dintre cele mai importante distinctii de recunoastere a profesionistilor din lumea afacerilor, la nivel mondial. Indiferent de profil, public sau privat, profit sau non-profit, mari sau mici, organizatii din toata lumea sunt eligibile sa aplice pentru nominalizari.

”Felicitam Competence Call Center pentru succesul obtinut anul acesta, la cea de-a 11 a editie a International Business Stevie® AwardsSM”, a declarat Michael Gallagher, presedintele si fondatorul premiilor. ”Calitatea inscrierilor pe care le primim creste de la an la an. Juratii de anul acesta s-au bucurat de oportunitatea de a analiza peste 3500 de povesti ale unor business-uri de succes si inovatii din toata lumea. Este o realizare extraordinara ca dintr-un numar atat de mare de participanti de prima clasa sa fii ales castigator.”

”Este o onoare deosebita pentru noi faptul ca am fost alesi drept castigatori ai intregii categorii de «Business Services» dintre toate companiile calificate din Asia, America si Europa. Succesele de tipul acesta sunt posibile prin prisma realizarilor deosebite pe care le-am avut in ultimul timp, cum ar fi deschiderea a doua noi locatii anul acesta, cresterea echipei la un numar de 5.000 de angajati si insumarea a peste 16 ani de BPO si expertiza in Customer Service”, a afirmat in numele conducerii CCC, Christian Legat, CEO-ul companiei.

Premiile vor fi decernate castigatorilor in cadrul unei gale de premiere care va fi organizata in Paris, Franta, pe 10 octombrie.

In urma cu cateva saptamani, publicul a avut posibilitatea sa isi voteze liber favoritii in cadrul "International Business Stevie® AwardsSM" (IBA), printr-un sistem de votare online.

Anul acesta, IBA a primit aplicatii din peste 60 de tari. In prezent, exista 6 categorii de programe in cadrul carora se acorda distinctiile Stevie Awards, cel mai nou program fiind German Stevie Awards care a fost lansat anul acesta.

Despre Competence Call Center:
Competence Call Center furnizeaza solutii de customer service la cel mai inalt nivel in 13 filiale din 8 tari. CCC a intrat pe piata din Romania in 2007, iar in prezent are doua birouri, in Bucuresti si in Brasov. Standardele inalte de calitate ale CCC sunt atestate de catre cele 43 de premii internationale si certificari ale calitatii in conformitate cu EN 15838, ISO 9001 si ISO 10002.

MARIANNE RUTRECHT
Public Relations
E-mail: marianne.rutrecht@yourccc.com l Tel: +40 21 405 97 03 l Website: yourccc.com

DIANA ICHIM
Creative Communication Strategist
E-mail: diana.ichim@expomedia.rol Tel: +40 21 411 44 20
conference-arena.com l customerserviceschool.ro l mysteryshoppingagency.ro l expomedia.ro