Solutii 3.0 de optimizare a interactiunii cu clientii, acum si in Romania

Plantronics a lansat in Romania tehnologii inovatoare de customer care odata cu cea de-a 6a editie Customer Experience Forum 2014 organizata de Expo Media, ce a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Bucuresti, 2 Decembrie 2014 - Era interactiunii 3.0 este aici. Nevoile consumatorului se schimba, iar exigentele cresc de la an la an. Pornind de la aceste premise,Plantronics investeste constant in inovatii tehnologice customizate in functie de ultimele tendinte de customer experience si insight-uri marketing.

Expo Media a organizat in luna noiembrie a acestui an cea de-a 6a editie a Customer Experience Forum, conferinta de nisa ce adreseaza idei, oameni si solutii pertinente din aria de loializare a clientilor printr-o abordare conform modelului international de customer centricity. Plantronics a sustinut aceasta initiativa educationala si de business prin intermediul partenerului local ABN Systems International, care a jucat rolul de partener strategic al evenimentului. Mai mult decat atat, Richard Kenny, EMEA Marketing Manager, Plantronics, a sustinut o prezentare de interes pentru comunitatea de afaceri din Romania despre viitorul interactiunii cu clientul si cum putem fi competitivi intr-un context dinamic si instabil de business.

Odata cu participarea Plantronics si ABN Systems International la Customer Experience Forum, s-a lansat in premiera in Romania o noua gama de solutii de contact center de tip casca, conceputa pentru o experienta futurista a consumatorului si a departamentului de suport clienti, Plantronics EncorePro® 500. Aceasta generatie de casti prezinta multiple avantaje, printre care: confort sporit de purtare pe tot parcursul zilei, atenuare superioara a zgomotelor - pentru apeluri mai clare, design convertibil in functie de nevoie ( over-the-head/ over-the-ear) si durabilitate - cu scopul eficientizarii costurilor aferente tehnologiei de customer care.

In completare, cei doi parteneri IT&C au lansat local si cele mai noi procesoare audio USB din portofoliul de produse Plantronics SoundGuard, extrem de utile in folosirea castilor Plantronics. Acestea fac posibila o experienta audio completa prin automatizarea inteligenta a activitatii agentilor si generarea de informatii contextuale valoroase pentru managerii de contact center, care pot astfel imbunatati substantial operatiunile.

" Odata cu ascensiunea social media, smartphone-urilor si self-service-ului, interactiunea cu consumatorul a migrat in spatiul public. Agentii de customer care implicati si atent pregatiti au devenit vitali in procesul de customer experience, avand rolul de a face fiecare dialog sa conteze si de a-l transforma intr-o experienta pozitiva ." afirma Philip Vanhoutte, Senior Vice President si Managing Director Europa & Africa, Plantronics. " Cu noul nostru portofoliu, organizatiile vor vedea imediat valoarea si inteligenta echipamentelor audio profesionale Plantronics, care se traduc in eficienta operationala si o experienta pozitiva deopotriva pentru agentii de customer care si pentru consumatori ."

" Ne bucuram sa facilitam modernizarea experientei clientilor din Romania prin solutii intuitive si performante. Partenerierea internationala cu Plantronics ne-a confirmat ca viziunea de business nu poate exista in afara tehnologiei 3.0 si, mai ales, in afara profilului nevoilor beneficiarilor. Aceasta colaborare solida se bazeaza pe calitate cercetata temeinic, testata si demonstrata ca performanta si durabilitate." George Barbu, Director Comercial, ABN Systems International.

Seria EncorePro 500 de solutii este disponibila in Romania prin partenerul local ABN Systems International.

Despre Plantronics

Plantronics este lider global in aria de comunicare audio pentru mediul corporate si pentru consumatori. Compania se remarca prin pionieratul in tehnologia audio, generand produse inovatoare ce simplifica procesul de comunicare. De la solutii de tip comunicare unificata la casti Bluetooth® si produse de gaming, Plantronics ofera calitate dincolo de orice compromis, o experienta ideala cu brandul si servicii de exceptie. Concepute la origine pentru aviatia comerciala, produsele Plantronics de astazi sunt utilizate de toate companiile din top Fortune 100™, alaturi de operatorii apelurilor de urgenta, controlorii de trafic aerian, si consumatori din intreaga lume.

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati http://www.plantronics.com/ro .

Despre ABN Systems International

ABN Systems, o companie de familie fondata in urma cu zece ani, este principalul importator in Romania al celor mai importante marci de casti wireless office, casti pentru call center, echipamente telecom, kituri 'hands-free' bluetooth si PC, precum si de multe alte produse telecom. Mai multe informatii sunt disponibile accesand http://www.abnsystems.ro .

# # #

EncorePro, Plantronics, Simply Smarter Communications si SoundGuard sunt marci inregistrate Plantronics, Inc. in SUA si alte tari, Quick Disconnect este de asemenea o marca inregistrata Plantronics, Inc. Sintagma Bluetooth® si logourile aferente sunt marci inregistrate Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestora de catre Plantronics se realizeaza in mod licentiat. Toate celelalte marci mentionate sunt proprietatea brandurilor respective.

Contact:

George Barbu | Director Comercial

ABN Systems International

Telefon: 004.021.233.09.95/96/97/98

E-mail: george.barbu@abnsystems.ro

www.abnsystems.ro | www.casti.ro