Felix Baumgartner, "stratonautul" care a cucerit pamantul si spatiul, vorbeste pentru prima oara Romaniei

Marketing Insiders Group a marcat incheierea evenimentului de leadership Enlightening 3.0, editia "Business Odyssey" cu parasutistul-record Felix Baumgartner, printr-o conferinta inedita de presa organizata la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in data de 24 octombrie.

Bucuresti, 24 octombrie - Sosirea lui Felix Baumgartner in Romania a fost anuntata printr-o saritura cu parasuta de precizie organizata de Marketing Insiders Group, cu sprijinul echipei Red Bull Romania. Marti, 14 octombrie, s-au aniversat 2 ani de la saritura-record a lui Felix. Campionul mondial Alexandru Nicolau, a executat un salt impresionant cu aterizare la punct fix, pe acoperisul Stejarii Country Club (altitudine 3600 metri, salt 1200 metri), marcand intr-un mod spectaculos cea de-a treia editie a conferintei de leadership Enlightening si sosirea parasutistului austriac in Bucuresti.

Austriacul Felix Baumgartner a devenit primul om supersonic in cadere libera (cu o viteza neoficiala de 1.342 km/h) si detinatorul a inca doua recorduri: cel mai inalt zbor cu parasuta - atingand altitudinea de 41.8 km, si saltul cu parasuta de la cea mai mare altitudine. In urma proiectului "Red Bull Stratos", Felix Baumgartner a devenit primul om care depaseste viteza sunetului fara ajutorul unui vehicul, in aceeasi zi in care, cu 65 de ani in urma, pilotul american Chuck Yeager reusea sa treaca dincolo de bariera vitezei sunetului, considerata o limita naturala.

"Stratonautul" este renumit si pentru natura deosebit de periculoasa a cascadoriilor pe care le-a executat in timpul carierei sale. Acesta a facut parte din armata austriaca unde a exersat numeroase sarituri cu parasuta, efectuand inclusiv antrenamente pentru aterizarea la punct fix.

Dincolo de curaj si experienta extreme, Felix este un lider carismatic, un om ce a reusit sa isi invinga claustrofobia prin autocontrol si determinare. Viziunea, determinarea si rezultatele incredibile l-au transformat pe Felix Baumgartner intr-un model pentru multe generatii.

In acelasi registru, atletul Red Bull Alex Nicolau, care a sarit pentru Felix de la o inaltime impresionanta, isi infrange frica de inaltime declarata odata cu fiecare salt cu parasuta.

Austriacul supersonic s-a aflat in Romania in intervalul 22 - 24 octombrie 2014. Comunitatea de business din Romania, si nu numai, a avut ocazia sa il cunoasca si sa il asculte pe Felix in cadrul conferintei Enlightening, editia "Business Odyssey, eveniment ce a fost moderat de Oana Marinescu - Managing Director, OMA Vision. Felix a fost profund impresionat de calitatea colaborarii cu Marketing Insiders Group, de executia evenimentului, de comportamentul si respectul romanilor, declarand ca, desi Romania nu are o imagine pozitiva in Austria, va reveni cu siguranta si asteapta urmatoarea invitatie.

Parasutistul a prezentat audientei povestea pasiunii lui pentru lumea extrema, o poveste despre curaj, o calatorie ce nu cunoaste limite spatiale sau temporale, o lectie despre atingerea apogeului in drumul spre succes pe plan personal si profesional.

Mai mult decat atat, Felix Baumgartner a vorbit in premiera presei din Romania cu ocazia unei intalniri media organizate in data de 24 octombrie laJW Marriott Bucharest Grand Hotel. Reuniunea de presa a fost moderata de Oana Marinescu - Managing Director, OMA Vision.

DESPRE ENLIGHTENING

Business2Greatness

Expo Media , membru Marketing Insiders Group, a conceput in 2011 un format neconventional de conferinte de afaceri pentru Romania, Enlightening. Seria de evenimente de leadership are la baza patru tematici principale: oameni, strategie, leadership si inovatie.

DESPRE M.I.G.

Marketing de exceptie din 2004.

Descoperiti o noua generatie de business! Marketing Insiders Group se aseamana cu usurinta cu un MIG: putere, viteza, inaltimi, independenta. Am reunit experti de top din aria de marketing, traineri, consultanti si specialisti, toti sub acelasi acoperis, acela al viziunii care deschide orizonturi ambitioase de business. Cuvinte si cifre: peste 50 de branduri internationale in portofoliu; peste 100 de conferinte de business de nisa: conference-arena.com; competente ATL, BTL si TTL; membri ai juriului Stevie Awards (categoria Sales & Customer Service) de mai bine de 5 ani.

CONTACT:

Sebastian Mihaila | PR & Marketing Assistant

Telefon: +40 21 411 44 20 l Mobil: +40 745 824 960

E-mail:

sebastian.mihaila@expomedia.ro