Alexandru Nicolau, campion mondial la parasutism, a anuntat sosirea lui Felix Baumgartner in Romania printr–un salt inedit la punct fix

Marketing Insiders Group a anuntat sosirea lui Felix Baumgartner in Romania, cu prilejul conferintei de leadership Enlightening 3.0, printr-o saritura cu parasuta de precizie, organizata cu sprijinul echipei Red Bull Romania.

Bucuresti, 14 octombrie 2014 Expo Media - membru Marketing Insiders Group, il aduce in premiera in fata publicului roman pe Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera vitezei sunetului in saritura sa din stratosfera din 14 octombrie 2012.

Marti, 14 octombrie, la exact doi ani de cand a avut loc saritura-record a lui Felix, atletul Red Bull, Alexandru Nicolau, a executat un salt impresionant cu aterizare la punct fix, pe acoperisul Stejarii Country Club (altitudine 3600 metri, salt 1200 metri).

Evenimentul inedit a avut loc ca preambul al conferintei de leadership Enlightening 3.0, editia “Business Odyssey”, ce va avea loc in data de 23 octombrie 2014.

Dincolo de supersonicul Felix, conferinta “Business Odyssey” va oferi o altfel de perspectiva a leadershipului, alaturi de un psiholog specializat in razboi si hipnoza din Australia, un alpinist de altitudine extrema din Romania, un life designer din Canada, si alti lideri de talie internationala.

Alexandru Nicolau, campion mondial si multiplu campion national la precizia aterizarii, a marcat intr-un mod spectaculos cea de-a treia editie Enlightening si sosirea parasutistului austriac in Bucuresti, oferind o experienta memorabila jurnalistilor prezenti si gazdei evenimentului, Cristian China Birta.

Performantele campionului roman sunt dincolo de orice superlativ: 20 clasari top 3 la campionate mondiale si europene - si cupe mondiale, 36 clasari top 5 la campionate mondiale si europene - si cupe mondiale, 47 clasari top 10 la campionate mondiale si europene - si cupe mondiale, de 7 ori Campion National la Juniori, de 2 ori Vice-Campion National la Seniori. Anul acesta, in clasamentul mondial, cu o etapa inaintea incheierii sezonului, se afla pe locul 1. Mai mult decat atat, recent Alexandru a iesit din nou campion national, si la juniori si la seniori.

Ca o continuare apoteotica a happening-ului extrem de marti, Felix Baumgartner va oferi o experienta unica romanilor, fiind prezent la Stejarii Country Club pe 23 octombrie in doua sesiuni de interviu pline de inspiratie si adrenalina.

Speakerii Enlightening 3.0 vor dezbate si reinventa notiunea de bariere in viata si in business, fiind oameni revolutionari care genereaza schimbari de paradigma: Heather White - CEO, 2020 Communications Inc, Canada, Jean-François Fallacher - CEO, Orange Romania,Alex Găvan - Speaker Inspirational si Alpinist-Record, Romania, Youssef Hautier - Managing Director, Sonic+Pay,Robert Murray - CEO, GPG Technical Services, Canada, Christopher Neesham - Psiholog Corporate si Coach, Australia; Cătălin Velescu - Managing Director, 3M Romania; Invitat special: Mihaela Rădulescu.

Conferinta de leadership este sustinuta de Orange Romania - Galaxy Sponsor si va fi moderata de Oana Marinescu - Facilitator Strategic, Consultant si Fondator, OMA VISION.

Bitdefender este alaturi de Marketing Insiders Group in calitate de Speed Sponsor.

La categoria Supporting Partners, Enlightening 3.0 beneficiaza de sprijinul: Competence Call Center, SWISS, Stejarii Country Club, OMA VISION, Aspen Institute Romania, Mystery Shopping Agency, Customer Service School, Saveur, IAB.

Partenerii media strategici ai evenimentului sunt reprezentati de DIGI24.

Happening -ul de business se bucura de o retea extinsa de parteneri media precum: Forbes, AdHugger, Burda Romania, Hepta Photo, Cariere, IQads, Smark, PRwave, 9AM, Smart Atletic, Active Life, CCI Française en Roumanie, Apivita, Active Life, Adrenallina.

Locurile sunt limitate.

Pentru mai multe informatii privind conditiile de participare la Enlightening 2014 si oportunitatile de sponsorizare va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa alexandra.chiorean@market-insiders.com sau sa apelati +40 731 141 414. Grupurile corporate beneficiaza de reduceri substantiale din costul de participare.

Reprezentatii media sunt asteptati, in limita locurilor disponibile, la conferinta de presa dedicata, ce va avea loc in data de 24 octombrie 2014. Pentru acreditari de presa va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa alexandra.chiorean@market-insiders.com pana in data de 21 octombrie.

Pentru a accesa calendarul de evenimente de afaceri Marketing Insiders Group programate pentru 2014 vizitati www.conference-arena.com.

CONTACT

OANA OLTEANU | MARKETING INSIDERS GROUP

Senior Brand Strategist

Mobil: +43 720 880 246 l +40 733 060 010

E-mail: oana.olteanu@market-insiders.com l Web: www.conference-arena.com

DESPRE ENLIGHTENING

Business2Greatness

Expo Media , membru Marketing Insiders Group, a conceput in 2011 un format neconventional de conferinte de afaceri pentru Romania, Enlightening. Seria de evenimente de leadership are la baza patru tematici principale: oameni, strategie, leadership si inovatie.

DESPRE M.I.G.

Marketing de exceptie din 2004.

Descoperiti o noua generatie de business! Marketing Insiders Group se aseamana cu usurinta cu un MIG: putere, viteza, inaltimi, independenta. Am reunit experti de top din aria de marketing, traineri, consultanti si specialisti, toti sub acelasi acoperis, acela al viziunii care deschide orizonturi ambitioase de business. Cuvinte si cifre: peste 50 de branduri internationale in portofoliu; peste 100 de conferinte de business de nisa: conference-arena.com; competente ATL, BTL si TTL; membri ai juriului Stevie Awards (categoria Sales & Customer Service) de mai bine de 5 ani.