Felix Baumgartner, primul om care a spart bariera sunetului sarind din stratosfera in 2012, in premiera in Romania la Conferinta de Leadership Enlightening 3.0 - Editia “Business Odyssey”

Marketing Insiders Group organizeaza o premiera pentru Romania: conferinta Enlightening 3.0, Editia "Business Odyssey" cu Felix Baumgartner, ce va avea loc la Stejarii Country Club, pe data de 23 octombrie 2014.

Publicul de business si toti cei interesati sa-si descopere resursele interioare sunt invitati sa exploreze o alta de dimensiune a leadership-ului la cea de-a treia conferinta Enlightening,Business Odyssey”, organizata de Expo Media, membru Marketing Insiders Group, un eveniment care arata cum poti transforma riscurile in dezvoltare personala si cum poti aplica aceasta experienta in construirea unor afaceri de succes.

Editia de anul acesta, organizata pe 23 octombrie 2014, la Stejarii Country Club, va face o paralela inedita intre un stil de viata nerezonabil in fata limitelor si performanta in afaceri. Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera sunetului in saritura sa din stratosfera din 2012, va invita publicul roman, in premiera, sa redescopere drumul catre leadership: “Cu totii avem limite, nu toti le acceptam.”

Conferinta propune o agenda valoroasa, aducand in prim plan cele mai complexe scenarii de business, generand solutii nonconformiste pentru cresterea cifrelor de afaceri, cu speakeri de exceptie. Alaturi de Felix Baumgartner, vor mai participa: Heather White - CEO, 2020 Communications Inc, Canada; Jean-François Fallacher - CEO, Orange Romania; Alex Gavan - Speaker Inspirational si alpinist de altitudine extrema, Romania; Youssef Hautier - Managing Director, Sonic+Pay; Robert Murray - CEO, GPG Technical Services, Canada; Christopher Neesham - Psiholog Corporatist si Instructor, Australia; Catalin Velescu - Managing Director, 3M Romania. Conferinta va fi moderata de Oana Marinescu - Facilitator Strategic, Consultant Comunicare si Fondator OMA VISION. Invitat special pe parte de lifestyle: Mihaela Radulescu.

“Sta in natura umana sa fim o combinatie de ingeri si demoni, si tot in natura noastra sta puterea de a inclina balanta. Leadership este chiar forta interioara care ne determina sa devenim mai buni si sa actionam mereu spre binele celorlalti, invingand impulsurile destructive inerente in fiecare dintre noi. Conferinta Enlightening 3.0 este, in acest sens, o oportunitate de a invata si a creste ca leader,” subliniaza Oana Marinescu – Consultant Comunicare Strategica si Fondator OMA VISION.

Focus tematic : strategii preventive de afaceri in contexte de piata imprevizibile; schimbarea organizationala; metode moderne de generare a performantei-record; managementul inteligent al oamenilor.

“Cea de-a treia editie a conferintelor de leadership Enlightening, Business Odyssey cu Felix Baumgartner, reprezinta dovada vie ca notiunea de imposibil nu exista si ca piata de evenimente din Romania evolueaza de la an la an. Initiativa de business de anul acesta reprezinta o reala provocare atat pentru echipa Marketing Insiders Group, cat si pentru toti cei care vor fi prezenti in sala. Va fi o experienta care va ramane si va schimba paradigme.” afirma Madalina Vilau - CEO, Marketing Insiders Group.

“O conferinta nu iti poate da nimic, oricine ar fi invitat sa vorbeasca. Tu esti cel care decide, in ultima instanta, valoarea cu care ramai din aceasta experienta. Iar aceasta valoare devine parte din leadership-ul tau personal, din modul in care te gasesti pe tine insuti si contribui autentic la viata celorlalti”, afirma Alex Gavan - Speaker Inspirational si alpinist de altitudine extrema.

Suntem onorati sa fim parteneri ai evenimentului Enlightening, Business Odyssey, sustinand valori precum inovatia si excelenta, ce se regasesc in serviciile si facilitatile complexului Stejarii Country Club ” declara George Bakopanos - General Manager, Stejarii Country Club.

Conferinta este sustinuta de Orange Romania - Galaxy Sponsor.

Bitdefender este alaturi de Marketing Insiders Group in calitate de Speed Sponsor.

La categoria Supporting Partners, Enlightening 3.0 beneficiaza de sprijinul companiilor: Competence Call Center, SWISS, Stejarii Country Club, Midocar, OMA VISION, Mystery Shopping Agency, Customer Service School, IAB, Saveur.

Partenerii media strategici ai evenimentului sunt reprezentati de DIGI24.

Happening -ul de business se bucura de o retea extinsa de parteneri media precum: Forbes, AdHugger, Burda Romania, Hepta Photo, Cariere, IQads, SMARK, PRwave, 9AM, Smart Atletic, Active Life, Apivita.

Locurile sunt limitate. Pentru mai multe informatii privind conditiile de participare la Enlightening 2014 si oportunitatile de sponsorizare va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa alexandra.chiorean@market-insiders.com sau sa apelati +40 731 141 414. Grupurile corporate beneficiaza de reduceri substantiale din costul de participare.

Pentru a accesa calendarul de evenimente de afaceri Marketing Insiders Group programate pentru 2014 vizitati www.conference-arena.com.

CONTACT

OANA OLTEANU | MARKETING INSIDERS GROUP

Senior Brand Strategist

Mobil: +43 720 880 246 l +40 733 060 010

E-mail: oana.olteanu@market-insiders.com l Web: www.conference-arena.com

DESPRE ENLIGHTENING

Business2Greatness

Expo Media , membru Marketing Insiders Group, a conceput in 2011 un format neconventional de conferinte de afaceri pentru Romania, Enlightening. Seria de evenimente de leadership are la baza patru tematici principale: oameni, strategie, leadership si inovatie.

DESPRE M.I.G.

Marketing de exceptie din 2004.

Descoperiti o noua generatie de business!

Marketing Insiders Group

se aseamana cu usurinta cu un MIG: putere, viteza, inaltimi, independenta. Am reunit experti de top din aria de marketing, traineri, consultanti si specialisti, toti sub acelasi acoperis, acela al viziunii care deschide orizonturi ambitioase de business. Cuvinte si cifre: peste 50 de branduri internationale in portofoliu; peste 100 de conferinte de business de nisa: conference-arena.com; competente ATL, BTL si TTL; membri ai juriului Stevie Awards (categoria Sales & Customer Service) de mai bine de 5 ani.