Cele mai bune rezultate de customer experience în pandemie premiate la Gala „Romanian Contact Center Awards” 2021

Cele mai bune rezultate de customer experience în pandemie premiate la Gala „Romanian Contact Center Awards” 2021

București, 7 Septembrie 2021
– Dinamica globală de business și criza economică au impus noi standarde de lucru, și platforme din ce în ce mai agile pentru industria de customer care din România. Pandemia a accelerat digitalizarea și a generat redefinirea paradigmei de Contact Center. Trăim vremuri în care clasamentele liderilor din domeniu se reconturează, vremuri în care adaptabilitatea, capacitatea de previziune, și viteza de reacție devin factori diferențiatori.
 

Conference Arena - membru Marketing Insiders Group - a organizat cea de-a 12a ediție a Galei „Romanian Contact Center Awards”, joi, 2 septembrie 2021, într-un spațiul exclusivist, încărcat de bogăție culturală, noblețe și istorie dintr-o clădire-monument din centrul Bucureștiului.
  Dincolo de mult așteptata decernare a premiilor, reuniunea selectă a fost un prilej de reconectare a comunității de nișă, un cadru fertil de networking și storytelling,  în persoană. Printre industriile variate care au fost prezente, se numără: banking, IT&C, retail, turism, FMCG, transport, telecom, consultanță, și audit.
Procesul de selecție și categoriile de premiere de anul acesta au purtat amprenta schimbărilor de abordare din lumea corporate, iar juriul a fost format din 4 lideri ai spectrului de business recunoscuți pentru strategii remarcabile de customer experience și cultură organizaționlă: Cătălin Vasile - Consultant, Head of Sales & Customer Experience @Trend Consult, Mădălina Uceanu - Senior HR & Executive Search Consultant, Managing Partner @CareerAdvisor, Mădălina Vilău, CX Advisor, “Romanian Contact Center Awards” Founder, Managing Director @Marketing Insiders Group, și Manfred Stockmann, International CX Leader, Author & Advisor, Owner @C.M.B.S. Change Management Beratung & Coaching, CEO @Shuhari Gmbh - Institute for Life Balance.          

“Romanian Contact Center Awards este despre oameni și branduri care știu că leadershipul este un proces continuu în care inovația și cultura merg mână în mână. Contextul global a adus multe provocări în sectorul de customer experience din România, iar câștigătorii Galei de anul acesta au știut să le transforme în oportunități concrete, să învețe din greșeli, și să pună oamenii pe primul loc – deopotrivă clienți, parteneri, și colegi.”
Mădălina Vilău - CX Advisor, “Romanian Contact Center Awards” Founder, Managing Director @Marketing Insiders Group.
 

Silviu Man
- Multidisciplinary Performer, Body Anthropology & Philosophy of Technology Connoisseur, a moderat cu umor și emoție ceremonia de decernare a celor 24 de categorii de premii de anul acesta.
 

Premianții vizionari ai
Romanian Contact Center Awards” 2021 sunt:

o   Best Contact Center Advisor: LUCIA GHEORGHE | Cargus
o   Best Contact Center Manager: MIHAIL MARIUS OROVEANU | ING Bank România
o   Best Contact Center Team Manager: LAURA RADU | Cargus
o   Best Support Center Team Manager: MĂDĂLINA DRĂGHICI | Schneider Electric
o   Best Customer Retention Advisor: FLORINA PANTELIMON | Cargus
o   Best Support Center Specialist: DANIELA RUSU | Schneider Electric
o   Best Trainer for Contact Center: ALEXANDRU VELICU | Cargus
o   Best AI/RPA Implementation: MEDIATEL DATA
o   Best Crisis Management & Remote Operations: ASCENSOS ROMÂNIA
o   Best Development Program for Contact Center: TELUS INTERNATIONAL
o   Best External Contact Center (Small): BRIGHT COMMUNICATION
o   Best External Contact Center (Large): ASCENSOS ROMANIA
o   Best Internal Contact Center (Small): CARREFOUR ROMÂNIA
o   Best Internal Contact Center (Large): ING BANK ROMÂNIA
o   Best Use of Technology: MEDIATEL DATA
o   Best Employer Branding for Contact Center: ASCENSOS ROMÂNIA
o   Best Social Media Department (Banking): ING BANK ROMÂNIA
o   Best Social Media Department (Retail): CARREFOUR ROMÂNIA
o   Best Technology Solution Provider: MEDIATEL DATA
o   Special Startup Award: REPSMATE
o   Best Partnership in Contact Center (Banking): MEDIATEL DATA & BCR
o   Best Partnership in Contact Center (Retail): CARREFOUR ROMÂNIA & EUROANSWER
o   Best Partnership in Contact Center (Travel/Tourism): ASCENSOS & BIG BUS TOURS
o   Best Use of Technology: BRIGHT COMMUNICATION & PAID ROMÂNIA  

„Romanian Contact Center Awards” este un eveniment asociat „Customer Care Conference & Expo”, cel mai mare eveniment dedicat industriei de customer care din Europa de Est, și a beneficiat de
promovarea strategică a Contact Center Magazine.
  Mai multe informații despre “Romanian Contact Center Awards” 2021 sunt disponibile pe www.conference-arena.com și în canalele de social media.

Despre Marketing Insiders Group Construim împreună o generație multidisciplinară de business. Câteva cifre: 3 divizii principale de servicii (BTL, training și research), 85 de branduri internaționale în portofoliu, peste 120 de conferințe de business de nișă în Europa. Marketing Insiders Group reuneste experți de business, traineri, consultanți, și specialiști recunoscuți pentru rezultate practice.