CCC intra intr-un nou parteneriat cu ARDIAN ca partener majoritar

Partenerii de traditie continua povestea de succes a CCC

CCC doreste sa continue extinderea unui business de succes prin deschiderea de noi sedii atat pe pietele in care este deja prezent, cat si pe piete noi. Pentru atingerea acestui obiectiv, CCC colaboreaza din nou cu ARDIAN, incepand cu 2018.  
CCC, reprezentand unul dintre ultimii furnizori europeni independenti, se straduieste sa joace un rol activ in consolidarea pietei de servicii de tip BPO din Europa. Pentru a atinge aceste obiective, planuieste sa isi extinda businessul atat pe baza clientilor existenti, cat si prin achizitionarea de noi conturi, largindu-si gama de servicii si penetrand piete noi. Luand in calcul curentul prezent de digitalizare continua, acest aspect are un potential considerabil de crestere in furnizarea de noi servicii catre client.
Ardian a mai investit in trecut in CCC, prin fondul sau pentru extindere AXA II, intre anii 2009 si 2013, cand a asistat compania care se dezvolta uimitor in implementarea strategiei sale de extindere internationala. In cadrul acestei faze, numarul de angajati a depasit cifra de dublare. Prin suportul reinnoit al Ardian, CCC planuieste sa isi consolideze si in viittor pozitia de leader pe piata.
Christian Legat, CEO al CCC, a comunicat:
“Echipa Ardian, condusa de catre Dirk Wittneben si Mark Abadir, are o intelegere profunda a modelului nostru de business si a indicilor de piata relevanti. Cooperarea pe care am avut-o intre 2009 si 2013 a fost foarte reusita si suntem convinsi ca putem continua sa construim pe fundatia acestui succes. Multumita pozitiei noastre excelente de pe piata vorbitoare de germana si unui portfolio unic de clienti, continand companii leaderi de piata in segmentele in care activeaza, suntem intr-o pozitie ideala pentru achizitia de noi clienti, convingandu-i de atractivitatea serviciilor noastre. In acelasi timp dorim sa obtinem o crestere considerabila prin extinderea relatiei cu clientii existenti, prin extinderea continua a gamei de produse. In acest proces ne inspiram din cele mai noi solutii tehnologice, acoperind toate canalele de comunicare pentru a genera o reala valoare adaugata pentru clientii nostri si a acoperi un spectru mai larg in ceea ce priveste diferentiatorii valorici.’
Dirk Wittneben, Managing Director al Ardian Expansion, a mentionat: ‘Suntem incantati sa acompaniem echipa extraordinara de management a CCC, condusa de Christian Legat, Ulf Herbrechter si Thomas Nemec, in urmatoarea sa faza de crestere. Prin aceasta tranzactie evidentiem competenta noastra in a oferi asistenta companiilor de diferite dimensiuni aflate in diverse faze de dezvoltare.’
Marc Abadir, Managing Director, Ardian Expansion, a adaugat: ‘Bazat pe experienta noastra foarte buna, suntem incantati sa asistam echipa CCC in continuarea povestii sale de succes, inca o data. Fiind un lider in furnizarea de servicii high-quality, suntem convinsi ca CCC va beneficia de pe urma schimbarii rapide a obiceiurilor de comunicare ale consumatorilor si a importantei crescande a dialogului cu clientii in dezvoltarea brandurilor.’ Din 2014 pana in prezent, CCC, impreuna cu Silverfleet Capital ca actionar majoritar, a deschis 8 noi sedii pe piete deja existente sau in extindere, castigand clienti cu crestere rapida.
Un acord pentru achizitia CCC Group de catre Silverfleet Capital a fost semnat si este in procedura de aprobare in fata autoritatilor pentru legea concurentei.    

DESPRE CCC
CCC furnizeaza clientilor asistenta si solutii BPO la cel mai inalt nivel in 18 sedii raspandite in 8 tari. Compania are 19 ani de experienta in gestionarea apelurilor inbound si outbound, comunicarea scrisa cu clientii prin email, chat si social media, cat si activitati de back-office. Incepand cu 1998, CCC devine renumita pentru furnizarea de servicii BPO excelente, high-quality, certificate international, acoperind 28 de limbi pentru branduri globale de top prezente in piata europeana in diverse industrii. In acest timp CCC a inregistrat o crestere internationala si a demonstrat un angajament continuu si puternic fata de industria de BPO. In total, mai mult de 5500 de angajati asista clientii prin intermediul serviciilor inovatoare si excelente la nivel international, pe toate nivelele de comunicare.  

DESPRE ARDIAN

Ardian este un fond privat de investitii de talie mondiala, cu bunuri in valoare de 66 miliarde de dolari, gestionat si consiliat din Europa, America de Nord si Asia. Compania este majoritar detinuta de catre angajatii sai. Pastreaza antreprenoriatul ca si valoare reprezentativa si se focuseaza pe a livra o performanta excelenta in investitii catre baza sa globala de investitori.
Prin angajamentul sau de a imparti profitul catre toti actionarii, activitatile Ardian promoveaza cresterea individuala, corporativa si economica pe mapamond.  
Ramanand aproape de valorile sale de fond ca excelenta, loialitatea si antreprenoriatul, Ardian mentine o retea globala reala, compusa din peste 490 de angajati in 12 birouri in Europa (Frankfurt, Jersey, London, Luxembourg, Madrid, Milan, Paris si Zurich), America de Nord (New York, San Francisco) si Asia (Beijing, Singapore). Ardian gestioneaza fondurile a 610 clienti prin 5 piloni de expertiza in investitii: fonduri de fond, fonduri directe, infrastructura, real estate si datorii private. Urmariti Ardian pe Twitter @Ardian      

Pentru detalii suplimentare:
CCC Holding GmbH
Maria Hoffrichter-Zanetti Public Relations
T 0043 1 811 22-7755
E Maria.Hoffrichter-Zanetti@yourccc.com
W www.yourccc.com