Intrarom & Genesys au primit premiul pentru “Cea Mai buna Utilizare a unei solutii tehnologice”

Experienta Clientului mult imbunatatita prin integrarea diverselor platforme software pentru una dintre cele mai mari banci din Romania    

București, România - 11 aprilie 2017 - Intrarom, filiala din Romania a Intracom Telecom, a anuntat astazi ca a primit premiul „Best Use of Technology Award – pentru proiectul de Contact Center de la Raiffeisen Bank“ împreună cu partenerul sau, Genesys.  

Intrarom si Genesys au ajutat la Raiffeisen Bank România sa ofere clientilor sai o experienta imbunatatita folosingd cele mai avansate tehnologii pentru a oferi servicii peste asteptarile clientului.  

Intrarom a implementat o platformă completă de Contact Center pentru aproape 400 de stații de lucru bazate pe echipamente Genesys.
Platforma include o serie de funcționalități (apeluri de intrare, campanii de outbound, integrare cu platforma IVR, chat, SMS și integrare si raportare  Facebook), facilitand astfel echipelor implicate in interactiunea cu clientul de la Raiffeisen România să se angajeze fara un efort deosebit in relatia directa cu clientul prin intermediul tuturor punctele de contact, canale si interactiuni si sa livrand o experienta unica si personalizata care sa ofere rezultate continue sis a sporeasca loializarea clientului.
 

Prin soluțiile implementate, Intrarom si Genesys sprijina Raiffeisen Bank reducand timpul de asteptare a clientilor sai, in acelasi timp oferind o calitate sporita a experientei clientului prin furnizarea unor informatii rapide privind produsele si serviciile bancii 24/7“, a declarat Aneta Dan, Director Customer Care, Raiffeisen Bank România.  

Kostas Fiakas, Director de Vânzări la Intrarom
, a adăugat: „Este o onoare pentru noi sa primim «Premiul pentru cea mai buna utilizare a unei solutii tehnologice» pentru proiectul Raiffeisen Bank. Angajamentul nostru in imbunatatirea continua a serviciior noastre pentru raspunde așteptărilor din ce in ce mai mari ale clienților a făcut din implementarea de Contact Center pentru Raiffesen Bank un succes. Acest premiu ne incurajeaza sa oferim  in continuare in parteneriat cu Genesys, o tehnologie de Contact Center de calitate superioara, alaturi de soluții și servicii avansate”.
 

 „Livrarea unei experiențe extraordinare a clienților, precum si asigurarea satisfacției clienților sunt modalitățiprin care băncile si companiile de asigurări se pot diferenția într-un mediu tot mai competitiv“, a declarat Dl. Apostolos Kemos, Director de Vanzari la Genesys. „Soluțiile Genesys ajuta companiile și organizațiile să se angajeze mai eficient in relatia cu clienții, pe toate canalele de voce și digitale, precum și puncte de contact și, cel mai important, pentru a raspunde nevoile lor unice.“

Despre Intrarom
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 250 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.  Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.

About Genesys
Genesys® powers more than 25 billion of the world’s best customer experiences each year. We put the customer at the center of everything we do and passionately believe that great customer engagement drives great business outcomes. More than 10,000 companies in over 100 countries trust the industry’s #1 customer experience platform to orchestrate seamless omnichannel customer journeys and build lasting relationships. With a strong track record of innovation and a never-ending desire to be first, Genesys is the only company recognized by top industry analysts as a leader in both cloud and on-premise customer engagement solutions. Visit www.genesys.com.
 

Media Relations Manager:  
Magda Mischie, Intrarom
                                                                
+40.21.20.40.960                                                                                               
magdam@intrarom.ro