Customer Care Conference, prima data in Iasi, influenteaza abordarile industriei locale

Pe 10 octombrie a avut loc prima editie Customer Care Conference Iasi, desfasurata la Camera de Comert si Industrie.
Evenimentul face parte din seria conferintelor Customer Care, reprezentand cea de-a 15-a editie de la debut si constituie, pentru industrie, cea mai influenta platforma educativa si de networking din Romania si cea mai mare conferinta de acest tip din Europa de Est.


Customer Care Conference
reprezinta un mediu fertil de schimb de experiente si bune practici pentru reprezentanti ai industriei, unde sunt analizate tendintele care vizeaza call centere, contact centere si birouri de asistenta.
Prima editie a Conferintei Customer Care Iasi a reunit 60 de experti ai domeniului, care s-au intalnit pentru prima data intr-un mediu business de dezbatere. Principalele subiecte de discutie au fost: mangementul performantei angajatilor, cresterea satisfactiei la locul de munca prin feedback constructiv, impactul social media in procesele si strategiile de recrutare, strategiile si procesele HR prin abordarea Customer Centric.

Iata cateva dintre sfaturile si concluziile acestei editii:
Mihaela Andronic, Head of Call Center, UniCredit, a vorbit despre cat de important este sa fii constient de faptul ca un business se construieste cu si prin oameni si despre rolul feedback-ului in relatia cu angajatii.

Adrian Monoranu, Lector Doctor la Facultatea de Economie si Administratia Afacerilor din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, a dezbatut rolul comunicarii digitale in industria customer care. Cateva dintre sfaturile lui pentru angajatori: optimizarea experientei multichannel, dezvoltarea si urmarea unei strategii detaliate, angajarea profesionistilor, realizarea unor investitii targetate.

Dan Mazilu, Owner, Mediatel
, a impartasit audientei beneficiile utilizarii serviciilor IVR si cum influenteaza acestea performanta contact centerelor (prin componenta tehnica si prin intermediul impactului emotional).


Nansi Lungu, Lector universitar Doctor la catedra de Stiinte cognitive din cadrul Universitatii Titu Maiorescu si Behavior analyst la Bitdefender
, le-a dezvaluit celor prezenti care este unul dintre aspectele cele mai importante din customer service: ‘’Intr-o experienta, durata nu este retinuta. Ceea ce este de retinut: intensitatea la un moment dat si modul in care s-a terminat experienta. Nu conteaza cum a fost experienta, conteaza cum mi-o amintesc.’’


Liliana Dobre, Business Consultant si Senior Trainer, Customer Service Expert, a vorbit despre cat de important este procesul de recrutare pentru un business de succes. Sfatul a fost acela de a recruta oameni pentru atitudinea lor si de a investi in training-uri, deoarece doar angajatii care se dezvolta intr-un mediu care ii ajuta sa evolueze personal si profesional pot sa le ofere clientilor experiente memorabile.

Gabriel Prefac, Experienced Customer Service Manager,
a dezvaluit publicului cele 8 competente pe care angajatorii Google le cauta pentru a angaja un manager si cum ajuta aceste skill-uri la performanta echipei.


Evenimentul s-a bucurat de sprijinul partenerilor: Mediatel Data, Optima Solution Service si Customer Service Expert – Parteneri, Austrian Airlines - Airline Partner.


Conferinta “Customer Care Iasi” a fost sustinuta si de partenerii media: Iasi Fun, Ziarul de Iasi, Jurnalul de afaceri.  


Pentru mai multe informatii privind oportunitatile de sponsorizare si conditiile de participare la cea de-a 16-a editie „Customer Care Conference”, ne puteti contacta telefonic: 0723 833 333 sau prin e-mail: laura.galos@conference-arena.com.
 

Despre Marketing Insiders Group
Descoperiti generatia de business multidisciplinara!
CONFERINTE INTERNATIONALE | CERCETARE DE PIATA | TRAINING PERSONALIZAT | BRANDING STRATEGIC
Pasiti in noua era de business cu cei mai buni experti de marketing, traineri si consultanti ai momentului sub acelasi acoperis vizionar. Cifre: 50 de branduri internationale in portofoliu; competente ATL, BTL si TTL; membri ai juriului Stevie Awards (Categoria Sales & Customer Service); peste 15 ani de know-how strategic de contact center (Asociatia Romana a Contact Centerelor, Romanian Contact Center Awards, Contact Center Magazine); 11 comunitati targetate de social media; mai mult de 100 de conferinte de afaceri organizate in Europa.
Aflati mai multe vizitand: market-insiders.com