A doua editie Customer Care Conference Cluj: ‘’Angajeaza oamenii pentru atitudinea lor!’’

Pe 26 octombrie a avut loc cea de-a 2-a editie Customer Care Conference Cluj, desfasurata in spatiul Impact Hub.
Evenimentul face parte din seria conferintelor Customer Care, reprezentand cea de-a 14-a editie de la debut, si constituie pentru industrie cea mai influenta platforma educativa si de networking din Romania si cea mai mare conferinta de acest tip din Europa de Est.

Customer Care Conference reprezinta un mediu fertil de schimb de experiente si bune practici pentru reprezentanti ai industriei, unde sunt analizate tendintele care vizeaza call centere, contact centere si birouri de asistenta. Editia a doua a Conferintei Customer Care Cluj a reunit 70 de experti in aceasta nisa, intr-un mediu cald si neconventional (Impact Hub), in care subiectele principale au fost: mangementul performantei angajatilor, cresterea satisfactiei la locul de munca prin feedback constructiv, impactul social media in procesele si strategiile de recrutare, strategiile si procesele HR prin abordarea Customer Centric.

Iata cateva dintre sfaturile si concluziile acestei editii: ‘’Granitele dintre industrii au devenit neclare, era digitalizarii reprezinta cea mai dinamica perioada din istoria omenirii, iar asteptarile clientilor se schimba rapid. Ceea ce primesc si iubesc intr-o anumita industrie, se asteapta sa primeasca si din alte zone de business. Acestea se numesc "liquid expectations". Trebuie sa invatam sa lucram cu acestea si sa renuntam la scuze.’’  afirma Oana Man-Kesselheim, Group Customer Care Manager, Endava si moderatoarea conferintei.

‘’Experienta consumatorului este noua era, este viitorul. Experienta pe care o oferim consumatorului este ceea ce diferentiaza un brand’’
- Alexandru Ursu, Regional Sales Manager, Salesforce.


Dan Mazilu, General Manager, Mediatel si Adrian Mindreanu, Clients Director, Mediatel, au prezentat cateva studii de caz despre cum poti folosi IVR-ul in interesul clientilor si spre folosul business-ului. Sau cum sa transformi IVR-ul intr-un instrument prietenos si folositor.

‘’Daca clientii incep sa interactioneze, sa faca comentarii, comenzi? Cine va raspunde? Oferim aceeasi atentie clientilor nostri, independent de canal? Sunt transparente? Folosim indicatoare in timp real pentru a controla productivitatea?’’, sunt intrebarile pe care le-a ridicat Jose Mir, Country Manager, inConcert, vorbind despre Multichannel vs. Omnichannel.

Despre masura in care training-ul angajatilor influenteaza modul in care acestia trateaza clientii, Jose Mir, Country Manager la inConcert, si partener al evenimentului, afirma: ‘’
Serviciul pe care il livram este tehnologia. De aceea este foarte important ca angajatii nostri sa aiba cunostinte tehnice despre produsele noastre. Un angajat care este expert pe partea tehnica va fi capabil sa rezolve calm si profesionist orice problema a clientului. Tehnologia este un aspect crucial, dar nu putem neglija skill-urile angajatilor nostri. Este foarte important pentru noi sa ne tratam clientii cu respect si profesionalism, prin urmare, investim in training-urile angajatilor nostri.’’
 

‘’Intareste relatiile dintre angajatii tai si implica-i in succesul afacerii tale, intereseaza-te de cresterea profesionala si personala a angajatilor tai. Asigura-te ca angajatii tai sunt dornici sa le ofere clientilor experiente memorabile, angajeaza oameni pentru atitudinea lor!’’ sunt sfaturile pe care le da angajatorilor Liliana Dobre, Senior Trainer, Customer Service Expert.


‘’Cele mai bune servicii sunt cele bazate pe nevoile consumatorului’’
- Dragos Gruita, Customer Service & CDE Business Manager, Coca-Cola HBC Romania.


Michal Gora, Member of the Board, Alfavox, prezent pentru prima data la Customer Care Conference, ne-a imparatasit experienta lui: ‘’Customer Care Conference Cluj a fost un eveniment minunat la care au participat oameni de afaceri din mai multe domenii si tari si care au avut sansa unica de a imparatasi experientele lor din domeniul Customer Care.
Pentru Alfavox a fost o ocazie speciala mai ales pentru ca am avut sansa de a discuta cu profesionisti in Customer Care din Romania, tara care incepe sa inregistreze cea mai mare crestere in acest domeniu, la nivel european. De abia asteptam urmatorul eveniment de acest fel si le uram succes partenerilor nostri romani!’’


Speakerii celei de-a 14-a editii Customer Care Conference Cluj au fost:
• Nansi Lungu - Lector Univ. dr. la catedra de Stiinte cognitive, Universitatea Titu Maiorescu si Behavior analyst la Bitdefender

• José I. Mir – Country Manager, inConcert Romania

• Daniel Mesa - Presale Manager, inConcert

• Diego Mateos – Fondator si CEO, Cosmos Call Center, Spania
• Michal Góra – Membru al board-ului, Alfavox, Polonia
• Dan Mazilu – Fondator Mediatel Data, Romania
• Dragos Gruita – Customer Service&CDE, Business Manager, Coca-Cola HBC Romania
• Alexandru Ursu – Senior Account Executive – EMEA, Salesforce, Romania
• Liliana Dobre - Business Consultant – Senior Trainer, Customer Service Expert  

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul partenerilor: inConcert - Partener Platinum, Alfavox si Mediatel Data – Parteneri Silver, Lufthansa – Partener Airline, Groupama Asigurari, Impact Hub Cluj Napoca, Salesforce, Customer Service Expert – Parteneri.


Conferinta “Customer Care Cluj” a fost sustinuta si de partenerii media: AdHugger, Clujul de buzunar, 9AM, Jurnalul de Afaceri, ClujBusiness.

Pentru mai multe informatii privind oportunitatile de sponsorizare si conditiile de participare la prima editie „Customer Care Conference” din Iasi, reprezentand a 15-a editie a evenimentului, si care va avea loc pe 10 noiembrie, ne puteti contacta telefonic: 0723 833 333 sau prin e-mail: laura.galos@conference-arena.com.   

Despre Marketing Insiders Group
Descoperiti generatia de business multidisciplinara!
CONFERINTE INTERNATIONALE | CERCETARE DE PIATA | TRAINING PERSONALIZAT | BRANDING STRATEGIC

Pasiti in noua era de business cu cei mai buni experti de marketing, traineri si consultanti ai momentului sub acelasi acoperis vizionar. Cifre: 50 de branduri internationale in portofoliu; competente ATL, BTL si TTL; membri ai juriului Stevie Awards (Categoria Sales & Customer Service); peste 15 ani de know-how strategic de contact center (Asociatia Romana a Contact Centerelor, Romanian Contact Center Awards, Contact Center Magazine); 11 comunitati targetate de social media; mai mult de 100 de conferinte de afaceri organizate in Europa.
Aflati mai multe vizitand: market-insiders.com