Euroanswer isi continua expansiunea in Galati

Prezent de 4 ani in Galati, Euroanswer isi mareste echipa locala intr-un ritm constant. Cu 80 de posturi de lucru adaugate recent, Centrul Euroanswer din Galati numara acum 200 de posturi de lucru pentru proiecte de suport tehnic, gata sa preia solicitarile clientilor rapid, eficient si profesionist.

Referindu-se la extinderea operatiunilor in Galati, Paul Scanlon, CEO Euroanswer, a declarat: "Credem ca tarie ca oamenii sunt cea mai importanta resursa pe care o avem si principalul element al evolutiei noastre, astfel ca investim permanent in cresterea si in dezvoltarea echipei. Adaugarea a inca 80 de posturi de lucru la Galati vine ca o consecinta fireasca a extinderii operatiunilor Euroanswer in Romania. Intr-o industrie in continua dezvoltare, Euroanswer iese in evidenta prin profesionalism, servicii de inalta calitate si o gama variata de solutii pentru necesitatile clientilor. Tindem spre perfectiune in tot ceea ce facem si punem calitatea pe primul plan, indiferent de anvergura proiectului desfasurat!"

Avand incredere in potentialul pe care Romania il ofera in domeniul Customer Support, Euroanswer - companie din Marea Britanie infiintata in 2004 - a inaugurat in 2012 Centrul din Galati. Alaturi de Centrele operationale din Skopje (Macedonia) si Bucuresti, Centrul din Galati joaca un rol important in strategia de dezvoltare a companiei pe plan regional. In prezent, Centrul Euroanswer din Galati deserveste 5 proiecte de outsourcing in 6 limbi: romana, engleza, rusa, italiana, franceza si spaniola. Dintre facilitatile de care se bucura echipa locala amintim: multiple oportunitati de promovare si dezvoltare pe plan personal, atat in cadrul Centrului Euroanswer din Galati, cat si in cadrul altor Centre Euroanswer, un mediu de lucru placut, echipamente moderne si participarea regulata la evenimente.

Despre Euroanswer

Din 2004 si pana in prezent, Euroanswer este un lider in servicii pan-europene BPO si ITO. Cu sediul in Capitala Romaniei, Euroanswer dispune de 3 Centre operationale: Bucuresti, Galati si Skopje. Aceste Centre ofera Customer Support in 25 de limbi clientilor din peste 40 de tari. De peste 10 ani, Euroanswer colaboreaza cu una dintre primele 5 companii IT la nivel mondial, oferind suport pentru 10 milioane de utilizatori in 10 limbi de circulatie internationala. Business-ul Euroanswer creste cu 30% in fiecare an si, recent fiind semnate pe termen lung cateva contracte importante. Pentru a face fata solicitarilor primite din partea clientilor, compania isi extinde permanent echipa. Daca vreti sa va alaturati echipei Euroanswer, contactati-ne la adresa jobs@euroanswer.co.uk pentru mai multe detalii.

Relatii cu presa

Lucian Neagoe, Managing Partner
Email: lucian.neagoe@euroanswer.co.uk
Mobil: 0722 / 523.600
www.euroanswer.co.uk