Prima competitie din Romania in domeniul sigurantei ocupationale, Safety Awards, isi asteapta candidatii

Siguranta reprezinta un element esential pentru buna functionare a unei companii statornice, interesata de oferirea unor conditii optime de lucru angajatilor.  
Create pentru a deveni un standard de excelenta, Safety Awards recunosc dedicarea specialistilor din domeniu, care se concentreaza in fiecare an pe idei si solutii noi pentru un mediu sigur la locul de munca si in afara acestuia.
 
 
In competitie sunt invitate sa se inscrie entitati (producatori, distribuitori si utilizatori finali) care pun accentul pe sanatatea, protectia, securitatea, prevenirea si bunastarea sanatatii angajatilor si a companiilor, la toate nivelurile societatii. Domeniile vizate sunt: petrol, gaze, minerit; electricitate si utilitati; constructii; retail; servicii de transport si distributie; ospitatlitate si catering; educatie; sanatate si asistenta sociala; non profit; financiar, IT; juridic; stiintific, tehnic si media; servicii publice, de aparare si guvernamentale.  

Candidatii se pot inscrie la 9 categorii: Cel mai bun design; Cel mai bun program de leadership; Cel mai bun program de training; Cea mai buna industrie; Cel mai bun mesaj; Cea mai buna achizitie; Cea mai buna inovatie; Cea mai buna solutie; Cea mai buna implicare a fortei de munca. Un al zecelea premiu se va acorda in seara Galei, sub titulatura „Discovery”, pentru o abordare remarcabila in domeniul sigurantei ocupationale.  

Juriul acestei prime editii reuneste experti din companii nationale si multinationale, cu realizari recunoscute public, care constituie modele de inspiratie pentru pasiunea si integritatea cu care activeaza in domeniile de activitate. Membrii confirmati pana la acest moment sunt: Eugen David, Director Tehnic, Geseme Barcelona, sucursala Bucuresti; Steluta Nisipeanu, Secretar Stiintific, Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Siguranta in Munca; Georgiana Nicolescu, Manager Focal Point Al Agentiei Europene pentru siguranta si sanatate in munca (EU Osha) in Romania; Teodora Migdalovici, Ambasador Cannes Lions Romania.  

Inscrierile in competitie se primesc pana la data de 16 septembrie, pe adresa win@safetyawards.ro. Pana pe 15 iulie inscrierile beneficiaza de un discount de 10 %.
Achizitionarea unui bilet la Gala Safety Awards, pana la data de 15 august, include automat participantul intr-o tragere la sorti care are ca premiu un echipament pus la dispozitie de unul dintre partenerii evenimentului.  

Evenimentul combina o experienta culinara deosebita cu o seara de networking si impartasire de experiente. Data desfasurarii Galei este 5 octombrie 2016.
 

Evenimentul este sustinut de compania Renania, cu 20 ani de traditie si performanta in importul, distributia si consultanta in domeniul sigurantei ocupationale si MAPA Professionnel, producator de echipament de protectie a mainilor,  in calitate de partener Silver.
                                        

Mai multe informatii despre competitie puteti citi pe http://safetyawards.ro/