Euroanswer are un nou CEO - Paul Scanlon, cu o experienta de peste 25 de ani in IT

Planurile companiei sub noul leadership includ extinderea avantajelor competitive pe piata globala de contact center

Euroanswer are un nou Chief Executive Officer incepand cu luna aprilie. Paul Scanlon, care preia aceasta pozitie, are o experienta de peste 25 de ani in domeniul IT, din care 19 in calitate de director executiv senior. 

Expertiza si profesionalismul noului CEO vor conferi credibilitate si predictibilitate procesului de redefinire a obiectivelor companiei. Paul Scanlon a coordonat start-up-uri, organizatii tranzactionate public, dar si companii private in Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, Suedia, Polonia si Romania. De asemenea, a facut parte din echipe de management global pentru Asia, Statele Unite ale Americii, Europa de Vest si Europa de Est.

„Paul a coordonat operatiuni globale de outsourcing in IT. A dezvoltat programe si echipe in diverse zone geografice, lucru care i-a permis sa dobandeasca o expertiza internationala, care cu siguranta se va regasi in serviciile oferite de Euroanswer. Este un manager cu viziune si un lider puternic. Sunt convins ca atat echipa Euroanswer, cat si clientii companiei, vor fi inspirati de noua strategie de leadership. Paul va coordona planurile de business, va contribui la extinderea operatiunilor noastre curente, dar si la dezvoltarea unor servicii noi, menite sa extinda avantajele competitive ale companiei. Totodata, noul CEO va avea un rol determinant in consolidarea pozitiei pe piata”, a declarat Lucian Neagoe, Deputy General Manager, Business Development, Euroanswer. 

„Structura organizationala si obiectivele pe termen mediu si lung ale companiei Euroanswer trebuie sa reflecte stabilitate, dar in acelasi timp trebuie sa se adapteze in mod constant unui mediu profesional competitiv. Din acest motiv, compania trebuie sa reprezinte cele mai bune practici in domeniu, pentru a deveni o alegere fireasca a clientilor. Dincolo de imbunatatirea performantelor financiare si de asigurarea unei coeziuni puternice in echipa Euroanswer, compania trebuie sa devina un lider puternic in ceea ce priveste oferirea serviciilor de inalta calitate, luand ca sistem de referinta standardele internationale din domeniu”, a declarat  Paul Scanlon, Chief Executive Officer, Euroanswer

Euroanswer – Partenerul tau de IT outsourcing in Europa

Dincolo de profesionalism si expertiza, valorile Euroanswer se traduc prin integritate, inovatie, lucru in echipa si orientare spre client. In cei 12 ani de activitate, planurile de business ale companiei au reflectat in mod constant eforturile echipei de a asigura o platforma complexa de servicii orientate catre clienti si imbunatatirea serviciilor acestora. Compania a adoptat intotdeauna cele mai noi practici din domeniu, cu scopul de a oferi clientilor o experienta umana, personala, bazata pe empatie. Aceasta pozitionare strategica a avut ca obiectiv central nevoia de a oferi partenerilor un set de servicii adaptate celor mai noi imperative ale industriei.

Din echipa Euroanswer fac parte 234 de specialisti aflati in 3 sedii diferite - Bucuresti, Galati  si Skopje.
Acestia ofera servicii pentru companii din Europa, SUA, Canada. Competentele lingvistice ale echipei acopera, pe langa limbile europene de utilizare frecventa (engleza, franceza, italiana, spaniola, germana), limbile balcanice (romana, sarba, croata, bulgara, bosniaca, slovena, albaneza), limbile scandinavice (suedeza, norvegiana, finlandeza, daneza) dar si limbile olandeza si japoneza.  

Serviciile pe care le ofera compania sunt: outsourcing IT, help-desk nivelul 1 si 2, tickets dispatching, back-office, customer support, customers opinion surveys, data cleaning.

De-a lungul timpului, Euroanswer a avut ca parteneri branduri de renume international, precum: HP, Bitdefender, SnapFish, ING, OMV,  HBO, Farmaciile DONA, Colgate Palmolive.

Pentru mai multe detalii va rog sa contactati: 
Mihaela Antonica | Euroanswer  - Director HR
E-mail: mihaela.antonica@euroanswer.co.uk l Web: www.euroanswer.co.uk