Premiu international de business Stevie® Award pentru Samsung si CCC

Samsung Electronics Austria si Elvetia alaturi de Competence Call Center GmbH (CCC) au castigat trofeul de aur la categoria “Customer Service of the Year” pentru parteneriatul de succes din acest an. Business Stevie® Award este unul din cele mai ravnite premii de afaceri din intreaga lume.
  
Incepand cu luna august 2012, echipa CCC, aflata in continua dezvoltare, a lucrat pentru clientii Samsung din Austria si Elvetia. Avand sediile in Viena si Berlin, echipa se ocupa de solicitari prin telefon, email, chat si canale de social media in limbiile engleza, germana si franceza. Pentru Austria, o echipa dedicata B2B se ocupa de solicitarile de business.

„O mare parte a interactiunilor cu brandul nostru se realizeaza prin intermediul serviciilor de customer service. Tinand cont ca in prezent consumatorii iau din ce in ce mai mult in considerare calitatea servicilor in momentul deciziei de cumparare, colaborarea cu partenerul nostru CCC reprezinta cea mai mare prioritate pentru noi. Succesul parteneriatului nostru se bazeaza pe abilitatile tehnice si de comunicare ale angajatilor partenerului nostru si pe un accent puternic pus pe motivarea angajatilor. Cunoasterea brandului si produsului nostru de catre agenti – ca rezultat al unei utilizari frecvente si traininguri regulate – asigura o eficienta sporita in ceea ce priveste gestionarea solicitarilor clientilor nostri”, spune Peter Benedet, Senior Head of Customer Service, Samsung Electronics Austria GmbH, despre colaborare.

Echipa Samsung din cadrul CCC se ocupa de sarcini care merg dincolo de subiectele traditionale abordate intr-un contact center. Pe langa alte lucruri, se creeaza continut pentru web site-uri si sunt gestionate canale de social media. Echipa ofera servicii de suport pentru smartphone-uri, tablete si televizoare inteligente si stabilesc programari tehnice.

„Cooperarea dintre angajatii CCC si Samsung are o mare importanta pentru noi. Cu ajutorul lor primim zi de zi informatii importante de la utilizatorii finali ai produselor, care sunt esentiale pentru imbunatatirea serviciilor noastre. Inca din 2014, am dezvoltat un proces de comunicare complex, de la baza ierarhica pana la varful strategic, care genereaza feedback valoros. Cu cat relatia cu angajatii nostri este mai apropiata, cu atat serviciile noastre sunt mai calitative. Suntem foarte mandri ca ne-am indeplinit obietivele comune, lucru confirmat si prin premiul Business Stevie Award. Felicitarile mele”, a declarat Thomas Dantz, Customer Care Manager, Samsung Electronics GmbH Elvetia. 

Christopher Schwarz, managerul de proiect CCC responsabil pentru Samsung, va fi prezent in cadrul galei pentru a ridica premiul: „Premiul reprezinta o recunoastere deosebita a performantei echipei noastre. O motivatie puternica alaturi de cunostinte tehnice de nivel inalt diferentiaza personalul nostru. In parteneriatul cu Samsung implementam intelegerea noastra comuna asupra unui proces de customer service de calitate. Felicitari intregii mele echipe si partenerului nostru”.

Despre Stevie Awards:
Premiul Stevie® Award este unul dintre cele mai ravnite trofee din intreaga lume. incepand cu 2002, premiul Gold Stevie Award a fost acordat organizatiilor si persoanelor din peste 60 de tari pentru realizari deosebite in afaceri.   Premiile Stevie Awards sunt acordate anual pentru sase categorii diferite. Companii cunoscute, precum DHL, Visa, AT&T sau Sky, au castigat trofee International Business Stevie Awards. Premiul castigat alaturi de Samsung este cel de-al 50-lea trofeu international pentru CCC.

Despre CCC:
CCC este una din companiile BPO de top din aria de Customer Care in Europa si ofera solutii internationale de customer care de calitate de 17 ani. Peste 5.000 de profesionisti, ce activeaza in 15 locatii din 8 tari, au demonstrat compentente prin gestionarea apelurilor primite, campanii, comunicare prin email cu utilizatorii, chat si social media, precum si activitati de back-office. Standardele inalte de calitate ale companiei CCC au fost confirmate prin 50 de premii internationale, certificare acordate in conformitate cu EN 15838, ISO 9001, and ISO 10002, dar si prin prezenta in topul Global Outsourcing 100.

Despre Samsung Electronics:
Samsung Electronics Co., Ltd. inspira oamenii si deschide noi oportunitati in intreaga lume. Prin inovatie si dorinta de a descoperi in permanenta lucruri noi, schimbam lumea produselor, plecand de la televizoare, smartphone-uri, portabile, tablete, camere foto, imprimante, electrocasnice si sistemel LTE, pana la dispozitive medicale si semiconductori. Initiativele noastre in domeniile sanatatii digitale si casei inteligente ne pozitioneaza ca fiind un pacesetter pentru Internetul Lucrurilor. Avem peste 319.000 de angajati in 84 de tari din intreaga lume. Descoperiti mai multe pe www.samsung.at / www.samsung.ch si pe blogul nostru oficial global.samsungtomorrow.com.