Al 10-lea Premiu Special CCC a fost castigat de Maciej Bus, Presedintele Call Center Forum Polonia

La a 18-a editie a Conventiei CCC, desfasurata pe 8 octombrie la  Humbold Carre in Berlin, Maciej Bus a fost admis in cadrul CCC Hall of Fame ca al 10-lea castigator al premiului. Olav V. Strawe, moderatorul editiei din acest an si primul castigator al Special Award in 2006 si Maria Hoffrichter-Zanetti, CCC Comunications Management i-au prezentat trofeul lui Maciej Bus, vizibil emotionat. Castigatorul in 2015 este fondatorul si presedintele CCC Polonia, care sustine industria de customer care a tarii de ani de zile. Impreuna cu echipa lui, el sustine dezvoltarea inovativa si dinamica in piata poloneza. Suntem mandri sa il onoram pe expertul in customer care Maciej Bus in cadrul jubileului CCC Special Award de acest an, pentru angajamentul si realizarile sale in aceasta industrie“, a declarat Maria Hoffrichter-Zanetti. Inainte, Maciej Bus a fost CEO al Contact Center Management Institute si Holicon Contact Center. El este calificat ca principal auditor pentru Austrian Standards Plus GmbH. Maciej Bus a terminat Scoala de Banking din Poznan, punand accent in studiile sale pe strategii de vanzari si servicii de marketing. La a 18-a editie a CCC Convention, 5 fosti castigatori ai CCC Special Award au fost prezenti si l-au felicitat pe Maciej Bus.  

CCC Special Award
CCC Special Award a fost acordat inca din 2006 unor personalitati remarcabile care au contribuit considerabil la transformarea industriei de relatii cu clientii intr-una profesionala si au ajutat la promovarea imaginii acestei industrii prin angajamentul lor. Expertii admisi in CCC Hall of Fame sunt:
· Dieter Fischer, Presedente  al Swiss association CallNet.ch
· Manfred Stockmann, Presedinte al  German Call Center Association
· Manuel Jacquinet, Co-Presedinte al Malpaso si Chefredakteur des Branchenmagazins “En-Contact“, Franta
· Meltem Karateke, Presedinte al IMI Conferences, Turcia
· Xi Zhao, fondator si Presedinte al  CCMWorld Group, China
· Madalina Vilau, initiatoarea primei conferinte de  Customer Care & Expo in Bucuresti, fondator si editor al revistei de comert “Call Center Magazine“, Romania
· Nicolette Wuring, autor si CEO la Customer Management Services, Olanda
· Simone Fojut, editor sef al  “Call Center Profi”, Germania
· Olav V. Strawe, editor al "TeleTalk“, Germania/SUA.                       

Marianne Rutrecht
Public Relations CCC Holding GmbH
Spengergasse 37, 1050 Vienna, Austria
T: +43 1 811 22-7703
F: +43 1 811 22-3355
E: Marianne.Rutrecht@yourccc.com
W: www.yourccc.com