CCC isi extinde operatiunile in Turcia prin deschiderea unei noi locatii la Izmir

Incepand din octombrie 2015, Competence Call Center (CCC) va opera in doua locatii in Turcia, respectiv Izmir si Istanbul. Intr-o prima etapa, vor fi create 150 de noi locuri de munca prin deschiderea sediului nou din Izmir, urmand ca in 2016 sa fie create 350 de locuri de munca.  

“Turcia este o piata importanta pentru dezvoltarea companiei, cu un mare potential pentru afaceri locale si internationale. Odata cu deschiderea sediului din Izmir, cream mai multe resurse prin oferirea unei alternative locatiei CCC deja existente din Istanbul. Incepand din 2008, avem o colaborare de succes cu parteneri din industrii precum telecomunicatii, turism, financiar si e-commerce - cu un efectiv de 550 de angajati. Asteptam cu nerabdare sa deschidem cea de-a 15-a locatie internationala a CCC in Izmir, un oras in care standardele de viata sunt foarte ridicate”, a declarat Christian Legat, CEO, CCC.  

Pentru inceput, planurile pentru Izmir includ, printre altele, lansarea unui proiect international dedicat industriei de telecomunicatii.  

“Cu peste 4 milioane de locuitori, Izmir este al treilea oras ca marime din Turcia, avand mai multe universitati si facultati. Noul nostru sediu are acces rapid catre aeroport si centrul orasului si este situat aproape de campusul Universitatii Dokuz Eylül (Universitatea 9 septembrie), cu circa 43.000 de studenti. Izmir este un oras care ofera multiple posibilitati din punct de vedere al abilitatilor lingvistice. Disponibilitatea mare de angajati vorbitori de limba germana reprezinta un avantaj pentru partenerii internationali ai CCC”, a precizat Ulf Herbrechter, COO, CCC, legat de principalele criterii care au stat la baza alegerii acestui oras.
 

CCC ofera solutii de customer service de inalta calitate la nivel international, compania fiind prezenta in 15 locatii din 8 tari. 
Inainte de extinderea din Turcia, a fost anuntata recent deschiderea celei de-a sasea locatii din Germania, in Dortmund.  

Cei interesati sa aplice pentru un post in cadrul CCC pot gasi pozitiile vacante si oportunitatile la adresa http://www.yourccc.com/career/Izmir sau pot contacta echipa de HR prin telefon la +90 212 312-8007 sau e-mail catre jobs.izmir@yourccc.com.