De 6 trimestre Renania este in crestere

Dupa modernizarea business-ului ca urmare a investitiei masive in tehnologie, dublata de recrutari inspirate si  o noua strategie de relationare cu clienti, furnizori si parteneri prin Renania Academy Safety Forum, Renania inregistreaza cresteri consistente. Astfel, in primul semestru al lui 2015, versus 2014, profitul net a crescut cu 18 %, in vreme ce cifra de afaceri a crescut si ea cu 16 %.  

„Este pentru a 6-a oara consecutiv cand primim evaluari care atesta inca un sezon de crestere la Renania. Sunt rezultate spectaculoase, in conditiile presiunilor pe bugete, fluctuatiilor valutare, care sunt o provocare pentru orice companie si in conditiile in care economiile lumii (vezi China sau Grecia) trec prin incercari majore, cu potential impact pentru orice business.
De multe ori, situatiile care ne influenteaza performanta sunt inedite, nu exista experiente anterioare sau retete de abordare, ceea ce ne pune la incercare creativitatea – dar asta face lucrurile mai interesante si cred ca pentru noi este un mare atu faptul ca, impreuna cu echipa mea, avem posibilitatea sa luam decizii in timp real, cu impact imediat.
Performantele primului semestru din 2015 confirma calitatea strategiei implementate in ultimii 3 ani la Renania si indica in acelasi timp o evolutie stabila a companiei pentru perioada urmatoare.  

Le multumesc colegilor si echipei de management. Datorita mobilizarii lor, viziunea alinierii Renania la exigentele oricarui business contemporan, la zi cu tehnologia si cu asteptarile clientilor, a devenit o realitate tangibila.” a declarat Florentina Taudor, Director General, Renania.  

Cu o vechime de peste 19 ani in importul, distributia si consultanta in domeniul sigurantei ocupationale, Renania este liderul industriei de safety din Romania.

Mai multe despre companie si proiectele sale:
*www.renania.ro
*www.magazin.renania.ro
*facebook: https://www.facebook.com/renaniatrade?fref=ts&ref=br_tf
*facebook: https://www.facebook.com/TineTeBine?ref=ts&fref=ts