CCC anunta o crestere a numarului de angajati cu 50% in 2015

2015 a inceput pe un un trend ascendent pentru furnizorul de servicii de contact center, Competence Call Center (CCC). CCC va continua sa investeasca in dezvoltarea echipei din Romania, preconizand ca pana la finalul anului sa ajunga la o crestere de 50% a echipei.

In prezent, CCC are peste 500 de angajati in Romania, iar pana la finalul anului planifica sa isi extinda echipa si sa recruteze in jur de 270 de noi angajati pentru cele doua sedii, din Bucuresti si Brasov. Deschis in 2007, sediul din Bucuresti are in prezent peste 400 angajati, iar sediul din Brasov in jur de 100. Sediul din Brasov a fost inaugurat oficial la 1 iunie 2014, iar pana la finalul lui 2015, obiectivul companiei este sa isi dubleze numarul de angajati din acest sediu.

”Suntem bucurosi pentru ca am incheiat anul 2014 cu 2 noi parteneri internationali de business castigati pe piata din Romania, unul din domeniul telecomunicatiilor si altul din domeniul aviatiei. Ne propunem ca in 2015 sa oferim, in continuare, angajatilor nostri beneficii care vorbesc despre valorile CCC si beneficii ne diferentiaza pe piata de profil din Europa: contracte de munca full time sau part time, pe perioada nedeterminata, programe de training moderne si educatie continua (CCC Campus), doua petreceri ale angajatilor pe an si alte evenimente tematice care fac din aceasta companie un loc extraordinar in care sa muncesti si sa te dezvolti.”
Heiner Witte, Director Call Center, CCC Romania.


Abilitatea tinerilor romani de a vorbi mai multe limbi straine a transformat Romania intr-o destinatie preferata de contact centerele de top. Statisticile arata ca in Romania exista in jur de 8 milioane de vorbitori de limba engleza, 4,7 milioane de limba franceza si intre 1,5 si 2,5 milioane de vorbitori de limba germana, italiana si spaniola (sursa: OIF, Institutul Goethe, British Council, Institutul Cervantes).

Lunar, echipa Competence Call Center din Romania ofera suport la peste 255.000 de apeluri (date sau preluate), in 9 limbi straine: engleza, germana, spaniola, italiana, franceza, romana, rusa, portugheza si greaca.

„In acest moment recrutam in special vorbitori de franceza, germana, engleza, spaniola si italiana. Pe langa cunostintele de limba straina, ne intereseaza in special acei candidati care au abilitati bune de comunicare, empatie, dorinta de a invata si de a gasi rapid solutii. Persoanele interesate pot gasi mai multe informatii si pot aplica pe siteul
www.yourccc.ro. Abia asteptam sa-i cunoastem pe noii nostri colegi, alaturi de care sa crestem echipa din Romania.“ Iuliana Circu, Manager Resurse Umane, CCC Romania.

Despre Competence Call Center:
Competence Call Center furnizeaza solutii de customer service la cel mai inalt nivel in 13 filiale din 8 tari. CCC a intrat pe piata din Romania in 2007, iar in prezent are doua birouri, in Bucuresti si in Brasov. Standardele inalte de calitate ale CCC sunt atestate de catre cele 45 de premii internationale si certificari ale calitatii in conformitate cu EN 15838, ISO 9001 si ISO 10002.

PR CONTACT
Iuliana Circu Human Resources Management Bucharest
Email: iuliana.circu@yourccc.com l Tel: +40 21 405 90 00 l Website: yourccc.ro  
 
MARIANNE RUTRECHT Public Relations
E-mail: marianne.rutrecht@yourccc.com l Tel: +40 21 405 97 03 l Website: yourccc.com