Inteligenta Artificiala duce Contact Center-ul la nivelul urmator @ Customer Care Hub Iasi 2018

Customer Care HUB, parte din Customer Care Conference - cea mai influenta platforma educativa si de networking din sectorul de relatii cu clientii din Romania si cea mai mare conferinta de acest tip din Europa de Est, a ajuns pentru cea de-a doua editie la Iasi, pe 22 februarie 2018, in spatiul de evenimente Ideo – Centrul de Sprijinire si Dezvoltare a Afacerilor.  
Evenimentul, organizat de Conference Arena, parte a Marketing Insiders Group, a facilitat discutiile celor peste 50 de participanti, specialistii provenind din industrii precum:
software, solutii contact center, telecom, servicii, banci, solutii monitorizare, oil & gas, retail.
 
Prezentarile au facut referire la influenta inteligentei artificiale asupra tehnologiilor utilizate in contact centere, impactul asupra calitatii in interactiunea cu clientii, gestionarea Big Data si a previziunilor de business.
Concluzia dezbaterilor o reprezinta beneficiul colaborarii dintre oamenii si inteligenta artificiala, cea din urma fiind capabila sa identifice mult mai rapid anumite sabloane comportamentale, pe care sa le interpreteze, rezultatele interpretarilor fiind apoi prelucrate de oameni pentru crearea de solutii care sa imbunatateasca calitatea vietii. Domeniul customer care implementeaza cu succes variante de inteligenta artificiala care sa rezolve cerintele simple ale clientilor, avand ca avantaje directe scaderea timpului de raspuns si eficientizarea costurilor.
Unificarea canalelor de comunicare, cu ajutorul inteligentei artificiale, constituie, in prezent, unul dintre principalele obiective ale brandurilor, care isi propun astfel sa ofere experiente unice si memorabile clientilor.  
Speakerii celei de-a doua editii a evenimentului au fost:
Simona Botner, Project Manager, Mediatel

Vlad Iliescu, Technical Director, Maxcode

Nansi Lungu,
Lector Univ. dr. la catedra de Stiinte cognitive, Universitatea Titu Maiorescu si Behavior analyst la Bitdefender

Aga Zarzycka, Customer Experience Business Development & Strategic Leader, Central & East Europe, Oracle

Oana Radu, Trainer, Speaker si Consilier in cariera  
Evenimentul a fost moderat de catre Oana Radu.  

Customer Care HUB Iasi 2018 a fost sustinuta de urmatorii parteneri:
Plantronics prin ABN Systems International
– Platinum Partner

Mediatel Data si Asseco – Gold Partners
Oracle
– Strategic Partner

Tester Group
si Caby - Logistic Partners
 
Promo Partners: Aeroportul din Iasi, Beaglecat, Maxcode

Media partners: Ziarul de Iasi, TeleM, Jurnalul de Afaceri, MoodMag
 
Postari si fotografii din timpul evenimentului sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/ConferenceArena/  
Informatii despre conferinta, oportunitati de parteneriere cu evenimentele din seria Customer Care si conditii de participare la acestea puteti obtine de la: LAURA GALOS | Project Manager | Email: laura.galos@conference-arena.com | Mobil: 0723 833 333  

Despre Conference Arena, parte din
Marketing Insiders Group

Customer Care Conference & Expo | Contact Center Awards | Design Thinking Forum | European BPO Forum | Customer Experience Forum | Enlightening
Alegeti sa evoluati in ritmul comunitatilor de business prin intermediul expertilor dedicati ai Conference Arena. Dezvoltam si punem in aplicare in permanenta noi solutii pentru conferinte locale si internationale in multiple domenii de business: customer care, customer experience, customer care technology, debt collection & credit risk, fraud management, innovation, mobile advertising etc.

Aflati mai multe vizitand:
http://www.conference-arena.com/
Str Popa Savu 77, 011432, Sector 1, Bucuresti

Telefon: +40 21 411 44 20