Campionatul Național de Tir cu Arcul pentru persoane cu dizabilități

Comitetul Național Paralimpic din România şi Ministerul Tineretului şi Sportului, în parteneriat cu Asociația Totul Pentru Tine şi cu sprijinul Clubului Sportiv Aktiv, organizează în perioada 1-3 septembrie 2017 Campionatul Național de Tir cu Arcul destinat persoanelor cu dizabilități fizice.            
Această acțiune ajunsă deja la cea de-a treia ediţie, are programată competiţia în ziua de sâmbătă, 2 septembrie, începând cu ora 9.00, pe terenul de tir cu arcul din incinta Federaţiei de Tir Sportiv Băneasa, str. Vadul Moldovei nr. 14, Sector 1, Bucureşti. Zilele de 1 şi 3 septembrie sunt rezervate aspectelor organizatorice.
         
Primele două ediții au avut loc la Galați, în organizarea Comitetului Naţional Paralimpic, însă în acest an ne-am gândit să aducem competiţia în Capitală şi să vorbim mai mult despre ea.
         
Sunt aşteptate la această competiţie aproximativ 30 de persoane cu dizabilităţi din toată ţara, urmând să mediatizăm cu sprijinul dumneavoastră această întrecere de tir cu arcul, care aduce pe lângă concursul propriu-zis şi multe poveşti frumoase ale unor oameni care au decis să lupte prin sport pentru o viaţă mai bună.
         
Scopul principal al acestui proiect este de a promova sportul ca un factor de menținere a sănătății și ameliorare a tulburărilor funcționale, de reintegrare socială, precum și de selecție a celor mai buni sportivi paralimpici pentru a ne reprezenta țara în întrecerile internaționale.
         
Parteneri ai evenimentului sunt: Ministerul Tineretului şi Sportului, Clubul Sportiv Aktiv Bucureşti – preşedinte Doru Dănileţ.
         
Sponsori:
SC Medical Express Srl, Carrefour Romania, Orange Romania, Timbark, RTC și Marketing Insiders Group.
           

Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziţie:       
         
FILIP GHIORGHI – preşedinte al Asociaţiei Totul pentru Tine
         
Telefon: 0744-955515.