„Servicii unice": ediția aniversară a Convenției CCC, la Berlin

CCC are plăcerea de a sărbători o aniversare cu totul specială, în 2017: Convenția CCC - evenimentul extraordinar dedicat experților din industria de customer care și factorilor de decizie- va avea loc pentru a 20-a oară. Joi, 22 iunie 2017, CCC va aduce în fața audienței speakeri internaționali și va oferi oportunități de interacțiune și schimb de impresii si experiențe pe marginea subiectelor de interes și tendințelor în domeniu la "Tagungswerk" din Berlin.

Lansat în 1998 ca eveniment desfășurat în Austria, cu participanți naționali, Convenția CCC numără  în prezent 100 de invitați din întreaga lume în fiecare an, precum și speakeri din companii cu reputație internațională care depășesc limitele industriei în prezentările lor.

În ediția aniversară, desfășurată pe tema "Servicii unice: modul în care măsurile selectate conduc spre un extraordinar customer service", explorăm măsurile inovatoare care fac posibile atingerea celor mai înalte standarde.  

Speakerii acestei ediții sunt:  
Hils Hafner: moderator și discurs de deschidere, Profesor de Managementul Relațiilor cu clienții la Universitatea din Luzern, Elveția
Anne Marie Sayous: Sephora, Franța
Siegfried Schanllenmuller: General Manager Customer Experience: Europa, Dimension Data Europa, Germania
Olav V. Strawe: Fortify Communications, Inc & editor șef, Revista TeleTalk, Germania
Cordula Winter – Schweizer: Head of Customer Experience, Zurich, Versicherung, Elveția  

Alăturați-vă evenimentului nostru jubiliar pentru a sărbători 20 de ani de succes ai Convențiilor CCC!

Despre Convenția CCC

Convenția CCC este un eveniment internațional de business și customer care, care promovează schimbul de experiență între experții internaționali. Convenția CCC a fost lansată la Viena în 1998, cu scopul de a profesionaliza și de a dezvolta imaginea industriei. Astăzi, Convenția depășește cu mult granițele industriei în fiecare an.
Prezentările și discuțiile interactive oferă o contribuție importantă pentru mediul business și asupra tendințelor economice internaționale și a modelelor de afaceri de succes.  

În ultimii ani, companii bine-cunoscute au îmbogățit Convenția CCC cu expertiza lor: N11.com, answer.ro, ING BANK, Google, lululemon athletica, Immobilienscout24, Samsung, eBay, Plantronics, Safaricom Kenia, British Telecom UK, Media-Saturn, Sky, UPC Ungarn, Orange Communications, DHL, Vodafone, Schweizerische Post, DaimlerChrysler, Henkel, Deutsche Telekom, Beiersdorf și multe altele.

Informații despre eveniment și posibilități de participare puteți consulta aici: https://www.yourccc.com/en/event/ccc-convention-berlin/