Motive de sarbatoare pentru CCC

La sfarsitul lunii iunie, CCC a sarbatorit a 18-a aniversare alaturi de invitatii sai la Gloriette, in decorul somptuos al Palatului Schönbrunn din Viena.
Aproximativ 150 de parteneri, membri ai asociatiei si conducerea CCC s-au bucurat de temperaturile estivale, conversatii inspirationale, delicatese si muzica de calitate intr-o ambianta extraordinara.  
CEO-ul Christian Legat i-a intampinat pe invitati in numele Board-ului Executiv CCC: "Sunt deosebit de incantat ca ati acceptat invitatia de a sarbatori impreuna a 18-a noastra aniversare. Privind retrospectiv, au avut cateva luni pline. Am inaugurat doua centre in Dortmund si Izmir in 2015, respectiv altele doua in Istanbul si Biel in 2016. Ne amintim cu drag si bucurie de aceste succese si vrem sa ne exprimam recunostinta pentru cooperarea dumneavoastra si sprijinul permanent pe care ni-l acordati."  
La a 18-a aniversare CCC au fost amintite si alte evenimente importante: "Sarbatorim, de asemenea, 10 ani de CCC in Slovacia si 15 ani de CCC in Germania", a adaugat Christian Legat.  
Christoph Müller, primul angajat CCC din Germania, in prezent Call Center Manager la centrul din Berlin Prenzlauer Berg, si-a sarbatorit ziua concomitent cu aniversarea CCC, taind tortul alaturi de Christian Legat.  
Inainte de petrecerea aniversara CCC, Dr. Stephan Sigrist si-a prezentat punctul de vedere asupra viitorului oficial si neoficial al economiei digitale in speech-ul "Rebooting Business" in cadrul CCC Executive Day, eveniment desfasurat la Austria Trend Hotel Park Royal Palace.  
CCC este sinonim cu solutii BPO de inalta calitate in domeniul Customer Care, peste 5500 de angajati, birouri in 8 tari, 51 de premii internationale, parteneriate de business cu brand-uri globale si o evolutie constanta.