A treia serie de evenimente Renania Academy Safety FORUM – la start

Cea de-a treia editie a Renania Academy Safety Forum, o serie de evenimente de informare, networking si educare dedicate industriilor care activeaza in protectia muncii, debuteaza cu prima editie in Ploiesti ( 6 aprilie 2016), urmata apoi de Pitesti (7 aprilie 2016), Arad (12 aprilie 2016), Brasov (14 aprilie 2016) si Iasi (21 aprilie 2016).  

Orasele alese pentru desfasurarea evenimentelor Renania Academy Safety Forum  sunt cele in care comunitatile locale de business si-au manifestat interesul real pentru domeniul sigurantei ocupationale.
Conferintele Renania Academy Safety Forum 2016 vor fi sustinute de Univet Optical Technologies, Vertiqual, MAPA Professionnel si 3M Romania, in calitate de Premium Partners.

Accidentele la locul de munca devin un subiect din ce in ce mai discutat atat pe plan local, cat si pe plan international. Specialistii estimeaza faptul ca zilnic, in toata lumea, aproximativ 860.000 lucratori sunt vatamati la locul de munca. De cele mai multe ori, riscurile putin probabile sau cumularea unor factori aparent irelevanti, duc la tragedii. Astfel, devine esentiala prevenirea accidentelor la munca si imbolnavirea profesionala, prin informare, constientizare si  anticiparea riscurilor. Nu doar companiile, dar si lucratorii sunt cei care trebuie sa adopte un comportament preventiv, sa analizeze mediul de lucru realizand potentialele pericole si, in functie de context, sa solicite angajatorilor protectie colectiva si individuala, materiale, tinute sau obiecte de lucru adecvate mediului in care lucreaza. „Safety” nu este doar „grija” angajatorilor, ci e o chestiune de responsabilitate individuala. Lucratorii sunt incurajati sa se implice activ in realizarea masurilor de prevenire si protectie, insusindu-si cele mai bune practici.

Renania Academy Safety Forum
ofera un spatiu de studiu si o platforma pentru inovatie si dialog fertil celor care sunt interesati de domeniul protectiei si calitatii vietii.
Printre speakerii din cadrul conferintei de la Ploiesti (6 aprilie) se numara Florentina Taudor – General Manager, Renania, Alin Moldovan – Country Manager Romania, MAPA Professionnel si Cristina Fasca – Area Sales Manager, Univet Optical Technologies.
Printre subiectele abordate se regasesc tehnici si instrumente de prevenire a accidentelor industriale, inovatia tehnologica in domeniul protectiei muncii, precum si alegerea investitiilor potrivite pentru protectia muncii.

“Evenimentele Renania Academy sunt o necesara evadare din rutina pentru fiecare jucator al industriei de Safety. Participarea la conferinta te ajuta sa pui lucrurile in perspectiva, sa intelegi ce faci foarte bine, dar si sa descoperi care sunt teritoriile unde merita sa inovezi, Utilitate si, in cele din urma, regandire constructiva a business-ului in care functionam – acestea sunt motivele pentru care sustinem Academiile Renania. Impartasirea viziunii noastre cu Renania este o conditie esentiala pentru participarea noastra activa la Renania Safety Academy”, a declarat Alin Moldovan, Country Sales Manager Mapa Professionnel.


Pentru mai multe detalii despre eveniment, calendarul complet si invitatii fiecarei sesiuni, va invitam sa accesati www.conference-arena.com.
  Evenimentele Renania Academy Safety Forum sunt organizate de Conference Arena, parte din Marketing Insiders Group.  

Despre Renania
 
Cu o istorie de peste 20 ani, Renania este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu zi.   In ultimii patru ani compania a cunoscut o transformare si din punct de vedere al alinierii la ultimele noutati tehnologice.   Astazi, datorita programului de digitalizare, intreaga forta de vanzari a companiei poate oferi tuturor clientilor accesul la consultanta personalizata, informatii in timp real legate de stocuri sau game de produse din portofoliul furnizorilor sai, poate emite oferte sau prelua comenzi in timp real, poate estima trenduri si aprecia cu infinit mai multa acuratete necesarul si orizontul de asteptare al pietei.  

Despre 3M
 
3M este o companie globala preocupata de stiinta. Daca aruncam o privire atenta in jurul nostru, vom observa ca inovatia 3M se regaseste in orice domeniu sau obiect cu care interactionam in fiecare zi.   3M dezvolta echipamente si tehnologii menite sa imbunatateasca siguranta in mediile de munca aflate in continua schimbare. Produsele inovatoare respecta traditia dezvoltata de 3M, solutiile de protectie auditiva, respiratorie, vizuala si corporala fiind implementate, recunoscute si apreciate la nivel global.   Materialele utilizate sunt obtinute in urma unor ample procese de inovatie, coordonate la nivel mondial de experti preocupati de dezvoltare tehnologica, durabilitate si respect pentru cei care lucreaza in medii riscante.
 
Despre Marketing Insiders Group
Descoperiti generatia de business multidisciplinara  
CONFERINTE INTERNATIONALE | CERCETARE DE PIATA | TRAINING PERSONALIZAT | BRANDING STRATEGIC Pasiti in noua era de business cu cei mai buni experti de marketing, traineri si consultanti ai momentului sub acelasi acoperis vizionar. Cifre: 50 de branduri internationale in portofoliu; competente ATL, BTL și TTL; membri ai juriului Stevie Awards (Categoria Sales & Customer Service); peste 15 ani de know-how strategic de contact center (Asociatia Romana a Contact Centerelor, Romanian Contact Center Awards, Contact Center Magazine); 11 comunitati targetate de social media; mai mult de 100 de conferinte de afaceri organizate in Europa. Aflati mai multe vizitand: market-insiders.com.