CCC a primit titlul de Superbrand 2015/2016

Competence Call Center a primit titlul de Business Superbrand 2015/2016, ca o recunoaștere a brandului din partea Superbrands. Superbrands International este cea mai mare organizație din lume pentru evaluarea și premierea brandurilor, fondată în 1995 la Londra. Premiul a fost acordat pe baza unei ample evaluări, aplicând criterii unitare de selecție în toate țările. Un grup de experți, numit Consiliul de Brand, selectează cele mai puternice branduri care concurează pentru titlul de Superbrand. Obținerea statutului de “Superbrand” reprezintă o înaltă apreciere pentru organizația premiată. CCC a primit certificatul însoțit de felicitări din partea lui Jürgen Molner - Country Brand Manager Superbrands și a lui Andras Wiszkidenszky - Regional Director al organizației Superbrands din Austria.

“Superbrandurile sunt acele branduri care și-au creat o reputație excelentă în industrie. Scopul organizației Superbrands este acela de a onora compania care a obținut cea mai înaltă performanță în construirea unui brand. CCC este o companie recunoscută international, fiind singurul furnizor de customer care outsourcing din program. Acest premiu vine ca o recunoaștere specială pentru companie, fiind totodată o confirmare a unei prezențe puternice pe piață. Vreau să transmit felicitări echipei CCC”, a precizat Dr. Molner.

“Poziționarea companiei CCC pe piața internațională ne asigură o puternică recunoaștere a brandului. Suntem extrem de încântați de faptul că am fost numiți un Superbrand, având în vedere că această distincție reprezintă o încoronare a angajamentului nostru de a construi un brand valoros, respectabil și unic. De asemenea, ne declarăm în mod particular entuziasmați de faptul că recunoașterea primită s-a bazat pe o percepție a brandului venită din partea unei organizații independente, având în vedere că nu se fac înregistrări sau aplicații pentru titlul de Superbrand”, a declarat Christian Legat – CEO, CCC.


La Superbrands Austria 2014 au mai participat companii celebre precum Austrian Airlines, BP, DeLonghi, Lego, Nikon sau Visa. Printre brandurile internaționale care au primit până acum acest titlu mult râvnit se numără BBC, Coca-Cola, evian®, FedEx, McDonald's și Microsoft.
 

Despre Superbrands International

De 20 de ani Superbrands a oferit distincții celor mai bune branduri din 88 de țări și este considerat o autoritate respectabilă în domeniul recunoașterii oferite brandurilor. Titlul de Superbrands este oferit brandurilor care au reușit să își construiască o imagine foarte bună în segmentul lor de piață sau pe piață in general și care oferă avantaje concrete în fața competitorilor.

Momentul culminant al Superbrands este ceremonia de premiere care va avea loc la Palatul Schönbrunn din Viena în martie 2016.