CCC a fost premiat de 3 ori in cadrul Stevie® Awards

In cadrul programului Stevie® Awards 2015, Competence Call Center a castigat premii atat pentru parteneriatele de succes, cat si in calitate de “Customer Service Outsourcing Provider of the Year”.  

La finalul lui februarie, in Las Vegas , au fost acordate premiile Stevie® Awards pentru Sales & Customer Service 2015. CCC a castigat trofee pentru parteneriatul de succes cu eBay („Front-Line Customer Service Team of the Year”) si pentru rezultatele excelente ale companiei („Customer Service Outsourcing Provider of the year”). Printre castigatorii acestei editii se numara companii de top, precum: Allianz Global Assistance, Cisco Systems Inc., Delta Airlines, DHL, SAP, Marriott Vacation Club, Denizbank, FedEx TechConnect si IBM Corporation.  

Solutii BPO de calitate superioara, oferite in 28 de limbi pentru branduri din intreaga lume, din diferite domenii, crestere la nivel international si un angajament puternic fata de industrie, sunt aspectele ce caracterizeaza CCC. Din 2007, CCC a sustinut eBay in calitate de partener BPO oferind suport atat pentru departamentul de back office cat si pentru front office, in locatiile din Berlin, Essen si Leipzig.  

German Stevie® Awards reprezinta cel mai recent program al premiilor Stevie® de renume mondial, ce vor fi acordate pentru prima data in anul 2015. Alaturi de partenerul Verivox, CCC a convins juriul in cadrul categoriei “Customer Service Team of the Year” si este mandra de castigarea unui trofeu de aur. Din 2011, CCC este partener strategic de outsourcing  pentru cel mai mare portal independent de consum de energie din Germania.  

„Calitatea a fost un obiectiv de business clar, inca de la fondarea CCC. Datorita dezvoltarii tehnologiei, gama noastra de produse si servicii a devenit mult mai complexa in ultimii ani. In calitate de furnizor strategic de servicii de BPO, suntem alaturi de partenerii nostri in fiecare zi. Ultimul premiu in aceasta categorie este foarte relevant pentru noi, si confirma strategia noastra de a fi acolo, pentru partenerii nostri cu cea mai buna echipa si cele mai bune servicii. Aceasta este o apreciere pentru toti cei 5000 de angajati ai nostri.”, afirma incantant Christian Legat, CEO.

Despre Stevie® Awards:
Stevie® Awards reprezinta cea mai importanta gala de premii din aria de business din lume. A fost creata in 2002, pentru a onora si a oferi recunostinta in public a realizarilor si rezultatelor pozitive ale companiilor si organizatiilor din intreaga lume. Evenimentul are loc anual, oferind premii pentru 6 domenii diferite de activitate. Gala German Stevie® Awards este cel mai recent eveniment al programelor Stevie®. German Stevie® Awards va avea loc in data de 27 martie, in cadrul Ritz-Charlton Hotel, in Berlin.  

Despre CCC:
CCC este una din companiile BPO de top in domeniul de Customer Care din Europa, oferind solutii internationale de customer care de 16 ani. Peste 5000 de profesionisti, distruibuiti in 13 locatii dn 8 tari, si-au demonstrat competenta in activitati precum: apeluri primite, campanii intreprinse, comunicare cu clientii prin e-mail, chat si Social Media, precu si activitati de backoffice. 48 de premii internationale, certificari EN 15838, ISO 9001 si ISO 10002, precum si prezenta in topul „Global Outsourcing 100”, confirma standardele ridicate de calitate din cadrul CCC.